У Силах оборони Півдня прокоментували перспективи взяття Одеси окупантами

Російський флот не наважується підійти до Одеси, адже окупанти розуміють, що на шляху до міста їх чекає доля крейсера "Москва". Про це заявила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі FREEДОМ.

"Ці наративи розраховані на внутрішню аудиторію. Тому що все цивілізоване людство розуміє, що не взяти Одесу, не знищити Одесу вони не зможуть", - сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що росіяни не наважуються підійти до Одеси вже довгий час, бо "вони добре пам'ятають, що на шляху до міста їх чекає доля "Москви".

Речниця наголосила, що ракетні удари РФ - це і є та відповідь і спроба продемонструвати свою силу та терор, яким вони заміняють ті "перемоги", які обіцяли на полі бою і ніяк не можуть їх досягти.

"Ця тактика нам знайома, і ми вже неодноразово з цим стикалися. Щойно немає успіхів на полі бою - посилюється терор населення", - додала Гуменюк.

Нагадаємо, в оперативному командуванні "Південь" заявили, що вибухи та пожежа на нафтобазі у Севастополі - елемент підготовки ЗСУ до активних дій. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті