У Свердловській області РФ через пожежу згоріли 2 склади з порохом

У Свердловській області росії внаслідок пожежі було знищено два склади з порохом. Про це 7 травня повідомили російські ЗМІ.

"Два склади згоріли під час пожежі в селищі Первомайський у Свердловській області, три склади вдалося відстояти від вогню", - повідомили журналісти з посиланням на місцеве управління МНС.

Повідомляється, що під час гасіння пожежі постраждав один пожежник, який, попередньо, отруївся чадним газом, і його доправили до лікарні. Постраждалих серед місцевих жителів немає, а ситуацію в регіоні нібито вдалося стабілізувати.

"Один зі згорілих складів був порожній, другий - заповнений порохом наполовину. На врятованих від вогню складах зберігається тротил", - додали в МНС.

За наявними даними, на склади площею 960 квадратних метрів, де зберігався порох, перекинулася лісова пожежа. Згорілі склади належали збройовій компанії "Гефест-М". В екстрених службах також заявили, що вогонь загрожує ще 18 будівлям, де також зберігається вибухівка. При цьому великих вибухів і руйнувань у регіоні нібито не було, але фіксували "невеликі хлопки".

Також повідомляється, що місцева влада почала евакуацію селища Першотравневий, а в Ржевському міському окрузі ввели режим надзвичайної ситуації. Чиновники називають ситуацію з природними пожежами у Свердловській області на Уралі критичною, і їхня загальна площа сягає 20 тисяч га.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Свердловській області лунали вибухи на складах із порохом.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті