У Слов'янську в результаті ракетних ударів рашистів пошкоджено 34 багатоповерхівки та 20 приватних будинків

Внаслідок ракетних ударів по Слов'янську ввечері 14 квітня встановлені пошкодження інфраструктури міста. Про них детально розповів начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі.

"Напередодні ввечері росіяни завдали ракетних ударів по Слов’янську – убили 9 людей, у тому числі 2-річну дитину, поранили ще 21 людину. Пошкоджено 34 багатоповерхівки, 20 приватних будинків, школу, адмінбудівлю, базу відпочинку, крамницю та господарський центр", - зазначив Кириленко.

Також відомо, що 2 ракети поцілили у територію неробочої психлікарні в Костянтинівці – пошкоджено 2 корпуси. Під обстрілами також перебували Вугледар і Пречистівка – там обійшлося без жертв.

 
Як повідомлялося раніше, у Слов'янську після російського обстрілу розібрано вже 65 тон зруйнованих будівельних конструкцій

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті