У Слов’янську попрощалися з 21-річним волонтером, багаторазовим чемпіоном України з таїландського боксу

У Слов’янську попрощалися з волонтером Денисом Сосненко. Про це повідомила пресслужба міськради 29 січня.

"Наймолодший волонтер ГО «Асоціація дослідження військово-історичної спадщини «Плацдарм» та Слов’янського загону місії «Чорний тюльпан» загинув 24 січня, повертаючи з поля бою тіла українських воїнів. Йому назавжди залишиться 21 рік", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Денис провів дитинство у селі Сидорове, приїхав до Слов’янська на навчання. Займався бойовими мистецтвами у клубі «Боєць», є неодноразовим чемпіоном України з таїландського боксу. З початком повномасштабної військової агресії хлопець приєднався до місії «Чорний тюльпан».

«Дуже символічно, що прощання із Денисом Сосненко відбулося саме сьогодні, у День пам’яті Героїв Крут. День, коли ми вшановуємо юнаків, які, як і Денис, віддали своє життя за волю та незалежність України, - зазначив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях. - Вічна пам’ять Герою! Велика шана батькам, які виховали такого сина! Розділяємо з ними біль невимовної утрати».

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті