У селі Циркуни на Харківщині загинула людина, двоє поранених, є руйнування – глава ОВА

У селі Циркуни на Харківщині 18 травня внаслідок обстрілу росіянами загинула людина. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграм.

"За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ракетного удару окупантів по с. Циркуни загинула одна людина", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що загиблому було 52 роки.

Зазначається, що ще двоє мирних жителів отримали поранення. Медики надають їм всю необхідну допомогу.

Крім того, в селі повністю зруйновано два житлові будинки, а також пошкоджено 13 приватних будинків та 14 господарчих споруд.

Раніше повідомлялось, що в селі Циркуни Харківського району внаслідок обстрілу росіянами є влучання в житловий будинок 18 травня, під завалами може перебувати людина.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті