У Санкт-Петербурзі у відбійник врізався ракетний комплекс, який їхав на репетицію військового параду. А потім застряг під мостом

У Санкт-Петербурзі на Кільцевій автомобільній дорозі (КАД) у відбійник врізався береговий ракетний комплекс, який їхав на репетицію військового параду 4 травня. Про це, розмістивши відповідні відео й фото, повідомили місцеві Телеграм-канали.

"Іскандер" протаранив відбійник на КАД. Здається, сьогоднішня репетиція параду ризикує відбутися без нього", – пише один із місцевих Телеграм-каналів.

В інших Телеграм-каналах зазначається, що це був ракетний комплекс "Бастіон".

"Потім під час евакуації після аварії "Бастіон" застряг під мостом", – йдеться в одному з таких повідомлень.

На відео, які потрапили в Інтернет, видно, як ракетний комплекс протаранив огорожу, а біля місця події зібралися поліцейські автомобілі.

Раніше повідомлялось, що під Санкт-Петербургом сталося загоряння ангарів із вертольотами.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті