У росЗМІ пишуть, що Пригожина бачили в Петербурзі в його офісі 

Людина, схожа на ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, перебувала в його офісі на Василівському острові в Петербурзі 26 і 28 червня, стверджує рос ЗМІ "Фонтанка", посилаючись на двох співрозмовників.

Ще один співрозмовник каже, що ту саму людину бачили в першій половині дня в середу в одній із будівель, які пов'язують з ім'ям Пригожина. Про те, що це міг бути сам глава ПВК, а не його двійник, побічно свідчать і дані про пересування літаків, які приписують бізнесменові.

За словами співрозмовників "Фонтанки", зокрема, позавчора людину, схожу на Пригожина, бачили біля готелю "Трезіні". Нібито там він зустрічався зі своїми підлеглими. Із зустрічі вони нібито вийшли в гарному настрої.

Про те, що Євген Пригожин міг бути в Петербурзі і позавчора 26 червня, і сьогодні, 28 червня, свідчать дані з Flightradar24.

27 червня літак Embraer Legacy 600 з бортовим номером RA-02795, на якому, імовірно, літає засновник ПВК "Вагнер" (про це заявляла 2019 року влада США), вилетів із Мінська в бік Москви. Увечері він уже знову був у Петербурзі. Другий літак, який пов'язують із Пригожиним, Hawker Siddeley HS-125 із бортовим номером RA-02878, за даними Flightradar24, також прилетів із Мінська до Петербурга, а вранці 28 червня вилетів із міста. 26 червня він також був у Петербурзі, так само, як і перший борт.

При цьому білоруський диктатор Лукашенко 27 червня заявляв, що Пригожин прибув до Білорусі.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті