У росії заявили про "диверсію і вибух" на залізниці в Криму

На території окупованого Криму пролунав вибух на залізниці. Про це 18 травня повідомляють російські ЗМІ та Telegram-канали.

"У Сімферопольському районі з рейок зійшли вагони із зерном. Постраждалих немає, на місці працюють заступник Голови Ради міністрів РК Ігор Миколайович Михайличенко та профільні відомства", - заявив гауляйтер Криму Сергій Аксьонов.

Повідомляється, що вибух пролунав сьогодні вранці недалеко від Бахчисарая Сімферопольського району. Наразі відомо, що з рейок зійшли від трьох до п'яти вагонів.

Окупанти вже назвали подію "диверсією". Також вони стверджують, що вагони перевозили зерно. У результаті рух поїздів на перегоні Сімферополь - Севастополь припинено. Інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, що на початку травня в Брянській області з рейок також зійшли кілька вагонів і цистерн.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті