У росії заявили про атаку майже 40 дронів, які начебто збили над Кримом

У ніч на 3 березня росіяни поскаржилися на атаку безпілотників на територію РФ - начебто протиповітряна оборона працювала над тимчасово окупованим Кримом. Про це заявило міністерство оборони РФ, повідомляють росЗМІ.

За даними окупантыв, йдеться про 38 безпілотників. В атаці російська сторона традиційно звинувачує Україну.

У міноборони РФ заявили про "припинення спроби" атаки дронів по якихось об'єктах.

Зокрема, у відомстві звітують про знищення усіх 38 безпілотників над територією захопленого Криму. Перед тим на півострові було чутно серію вибухів.

Про атаку безпілотників на Крим повідомив у Телеграм і колишній депутат Верховної Ради України колаборант Олег Царьов. 

"Ця ніч стала наймасовішою з використання в Криму безпілотників. 38 БПЛА знищено засобами ППО над територією Республіки Крим. Основний удар з 2:00 до 4:00 ночі було завдано по Феодосії. Спостерігалося загоряння на нафтобазі, але його було одразу загашено. У місті руйнувань і постраждалих немає. У районі міста Феодосії на Кримському півострові обмежено рух трасою "Таврида" - організовано об'їзд ділянки в районі 89-го кілометра. Крім того, вночі тимчасово перекривався рух Кримським мостом", - написав Царьов.

Місцеві Телеграм-канали також повідомили, що у Феодосії лунали вибухи в районі нафтобази

У відео присутня ненормативна лексика.

Нагадаємо, напередодні у Санкт-Петербурзі РФ пролунали потужні вибухи. 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті