У росії затримали замовника вбивства чотирьох осіб, який відслужив у ПВК "Вагнер". На волі він знову найняв кілера

У російському Петербурзі затримали колишнього "вагнерівця" Олександра Тютіна, підозрюваного у спробі організації замовного вбивства, повідомляють росЗМІ.

Зазначається, що Тютін замовив товаришу по службі по ПВК "Вагнер" убивство такого собі "спецпризначенця", який мешкає в Туреччині і якого підозрював у "занадто тісних" стосунках зі своєю дружиною. Тютін зізнався у скоєнні злочину, уточнюють журналісти.

Вони нагадали, що Тютіна затримали 2021 року за спробу замовити вбивство власної племінниці, проте зрештою його засудили на 23 роки за інший злочин: 2005-го на замовлення Тютіна в Ленобласті спочатку розстріляли, а потім добили сокирою сім'ю з чотирьох людей - підприємця Дмитра Зейналова, його дружину, їхнього 11-річного сина і 15-річну доньку. Причиною стала сварка через спільний бізнес.

У червні 2022-го Тютін підписав контракт із ПВК "Вагнер" у карельській колонії №9 і за пів року вийшов на свободу. ЗМІ писали, що після цього він полетів із росії до Туреччини. 

До свого арешту Олександр Тютін був власником великого петербурзького агентства нерухомості "Троїцький міст".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті