У росії "відреагували" на динаміку ліквідації своїх солдатів у війні проти України та ... пообіцяли наростити випуск "Лади"

Російський автоВАЗ у 2023 році розпочинає серійний випуск автомобілів Lada Vesta, маючи намір виробити до 100 тис. авто за наявності відповідного попиту, - повідомляють росЗМІ 3 березня.

«...плануємо вийти до 100 тис. автомобілів цього року», – розповів президент компанії Максим Соколов, додавши, що компанія розраховує почати постачання авто до понад 300 дилерських центрів у травні.

Нагадаємо, що у росії влітку 2022 року показали сюжет на ТБ, у якому батьки вбитого на війні в Україні хлопця зі щирою радістю розповіли, що після смерті сина змогли отримати компенсацію - "гробові" і їм вдалося купити нову "Ладу".

Радник міністра МВС України Антон Геращенко у зв'язку з цим іронічно прокоментував новину про плани автоВАЗу на 2023 рік: "кремлівська влада відреагувала на понад 150 тисяч утилізованих рашистів і... збільшила випуск Lady".

Як повідомлялося, загальні бойові втрати російських окупантів з 24.02.22 до 03.03.23 орієнтовно склали близько 151 тис. 370 особового складу окупантів.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті