У росії тил ЗС курируватиме новий заступник міністра оборони - уродженець Горлівки

У росії призначено нового куратора матеріально-технічного забезпечення ЗС, заступника міністра оборони РФ - генерал-полковника Олексія Кузьменкова, який народився в Горлівці Донецької області. Про це повідомило МО РФ у Telegram-каналі та пишуть "воєнкори".

Зазначається, що раніше за матеріально-технічне забезпечення російської армії відповідав генерал-полковник Михайло Мізінцев, який керував захопленням Маріуполя.

А про Кузьменкова відомо, що з 2019 року він обіймав посаду заступника директора Федеральної служби військ національної гвардії Росії. До цього він був головою Штабу матеріально-технічного забезпечення ЗС РФ і заступником командувача військами Південного військового округу з матеріально-технічного забезпечення.

У росЗМІ зазначають, що російська армія регулярно має проблеми з постачанням - відомо про випадки видачі прострочених на кілька років сухпайків, регулярну нестачу продовольства, а також на початку "сво" повідомлялося, що з пунктів приймання особового складу зникли півтора мільйона комплектів військової форми.

Про призначення Кузьменкова також пишуть у сегменті соцмереж "ДНР" - акцентуючи на тому, що він є уродженцем Донбасу.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті