У росії суд дав 6 років колонії мобілізованому, який тричі тікав із військової частини

У росії Челябінський гарнізонний військовий суд визнав мобілізованого військовослужбовця винним у тому, що він тричі самовільно залишав військову частину. Йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на шість років, - пишуть 15 грудня росЗМІ.

"Мобілізований військовослужбовець визнаний винним у скоєнні двох злочинів, передбачених ч. 5 ст. 337 КК РФ (самовільне залишення частини або місця служби тривалістю понад один місяць), і одного злочину, передбаченого ч. 3.1 ст. 337 КК РФ (самовільне залишення частини або місця служби тривалістю понад десять діб, але не більше одного місяця). Суд призначив йому за сукупністю скоєних злочинів покарання у вигляді позбавлення волі на строк шість років у виправній колонії загального режиму", - ідеться в повідомленні.

За інформацією суду, мобілізований мав на меті тимчасово ухилитися від військової служби, бажаючи відпочити. Щоразу він їхав проживати до себе додому. Його місцезнаходження встановлювали співробітники поліції та співробітник військової комендатури.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті