У Росії на батьківщині Шойгу відкриють міжнародну академію шаманізму

Представник управління Верховного шамана Росії Саяна Пухальська повідомила про те, що 2024 року в Туві відкриється Міжнародна академія шаманізму, - пише The Mocsow Times.

Новий "навчальний заклад" навчатиме охочих теорії та практиці шаманських знань, а також проводитиме майстер-класи для туристів.

За даними ТАСС, перший набір планують зібрати з 10 осіб.

Крім того, у "Міжнародній академії шаманізму" проводитимуть майстер-класи для туристів.

"Ми розповімо історію шаманізму, покажемо обряди, ворожіння. Усе це буде доступною мовою, щоб зацікавити аудиторію", - розповіла представниця управління Верховного шамана Росії.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті