У російському Курську повідомляють про атаку дронів та роботу ППО

У російському Курську ввечері 4 квітня пролунали вибухи і сталася пожежа, в регіоні працюють сили та засоби протиповітряної оборони. Причиною називають нібито атаку безпілотників. Про це повідомляють місцеві пабліки та губернатор Курської області Роман Старовойт у Телеграм. 

Перед тим, як у місті прогриміли вибухи, влада регіону оголосила про нібито небезпеку дронів по області.

Після чого у мережі стали з'являтися кадри із вибухами у Курську., також повідомляється про пожежу у районі центрального ринку Курська.

Як заявив губернатор Курська Старовойт, у місті працює ППО, і повідомив про нібито збиття безпілотника, а також підтвердив інформацію про пожежу.

"Після збитого БПЛА є спалах у районі Центрального ринку. Оперативні служби виїхали на місце", - написав Старовойт. 

Нагадаємо, у Інституті війни заявили, що РФ не може належним чином захиститися від атак українських безпілотників

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті