У російському Красноярську визнали, що план щодо контрактників для війни проти України виконують за рахунок алкоголіків, бомжів, бичів і зеків

У російському Красноярську визнали, що план щодо контрактників для війни проти України виконують за рахунок алкоголіків, бомжів, бичів і зеків. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазначається, що на засіданні комісії Міськради Красноярська голова Залізничного району Юрій Савчук поскаржився, що не має змоги забезпечити якісний набір контрактників, які готові вирушити на "СВО". 

Виконання плану, за його словами, ускладнюється тим, що "спортсменів, людей від 18 до 27 років мало". Периферійні райони міста вирішують цю проблему за рахунок асоціальних елементів. 

"З огляду на те, що в контрактники в нас за останній рік потрапляють переважно алкоголіки, бомжі, бичі, зеки тощо, то Центральний і Залізничний район - це райони старі, центральні, де такого колективу менше, ніж по периферії міста", - погодився з ним місцевий депутат В'ячеслав Дюков.

Крім того, поскаржився голова району, відправлених на війну проти України ув'язнених у план не завжди зараховують. "Ну, навіть якщо ми говоримо про зеків, у нас на території є СІЗО. Ми того року 58 осіб відправили, а нам їх просто не зарахували", - розповів він.

Російський чиновник сподівається, що йому вдасться виконати план щодо контрактників за рахунок боржників за кредитами. "Починаємо працювати з судовими приставами, щоб вони (підказували - "ОстроВ"), де боржники у них, хто на роботу ще не влаштувався", - пообіцяв він продовжити поповнювати особовий склад окупаційного корпусу ЗС РФ.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті