У РФ "вагнерівцю" дали 7 років за вбивство. Його "подвиги" в Україні визнали "пом'якшувальною обставиною"

Дальнереченський районний суд Приморського краю РФ засудив зека, учасника війни в Україні у складі ПВК "Вагнер" Максима Волкового до 7 років колонії суворого режиму за вбивство знайомого. Про це повідомляє Телеграм-канал The Insider. 

Згідно зі свідченнями свідка, Волковий повернувся з війни і п'ять днів випивав із приятелями. Коли виник конфлікт з одним із товаришів по чарці, засуджений кілька разів ударив його по голові табуретом і стільцем, двічі - ножем в область сідниць. Також убивця використовував бейсбольну биту. Потерпілий помер від "рясної крововтрати".

Під час ухвалення нового вироку суд не враховував судимість Волкового як обтяжувальну обставину. При цьому суддя визнав "пом'якшувальною обставиною" участь у війні та отримані "державні нагороди", - йдеться в повідомленні.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті