У РФ розстріляли пілота бомбардувальника Ту-95, причетного до ракетних ударів по Україні— ГУР

У Головному управлінні розвідки Мініоборони (ГУР) заявили, що в російському місті Енгельс був розстріляний командир екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 майор Олег Стегачов. Про це ГУР повідомило у Телеграм 3 лютого. 

"Вказаний пілот ПКС Росії народився 23.06.1983 року, служив на авіабазі "Енгельс" (в/ч 06987). Він безпосередньо причетний до ракетних ударів по цивільних об'єктах в Україні та вбивств людей", — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, внаслідок атаки Стегачов зазнав вогнепальних поранень. Наразі українські розвідники уточнюють вижив він чи ні.

"На всіх воєнних злочинців чекає розплата — ми знаємо ваші імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути й звички", — додали в ГУР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про ліквідацію російського генерала Татаренка під час атаки на аеродром у Бельбеку. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті