У РФ похвалилися, що за рік вивезли з окупованих регіонів України понад 80 000 тонн продовольства

У Росії похвалилися, що за рік вивезли з окупованих регіонів України понад 80 000 тонн продовольства. Обсяг вкраденої продукції озвучила пресслужба Міністерства сільського господарства РФ.

У міністерстві зазначили, що торік "підприємства харчової промисловості возз'єднаних (анексованих "ОстроВ") регіонів здебільшого постачали на внутрішньоросійський ринок рослинну олію і соняшниковий шрот, кондитерські та молочні вироби".

Поставки в РФ рослинної олії та соняшникового шроту посіли перше місце - з окупованих територій їх вивезли понад 63,6 тис. тонн, на другому і третьому місці - кондитерські вироби, а також молоко та молочна продукція, включно з вершковим маслом, їх було продано 8,2 і майже 6,7 тис. тонн відповідно. Також анексовані регіони України поставили на внутрішньоросійський ринок понад 3 тис. тонн м'яса та м'ясних виробів і понад 2,1 тис. тонн борошна, виробів макаронних та аналогічних борошняних виробів.

Як повідомлялося раніше, окупанти торік вивезли з Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей 4,9 млн тонн зерна та олійних культур.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті