У результаті обстрілів Сіверська та Великої Новосілки є загибла, четверо дістали поранення

Російські окупанти обстріляли місто Сіверськ і смт Велика Новосілка Донецької області, внаслідок чого одна жінка загинула і ще четверо місцевих жителів дістали поранення. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора в Телеграм.

"6 вересня 2023 року, о 15:00, окупанти обстріляли м. Сіверськ, ймовірно, з використанням РСЗВ. Унаслідок розриву снаряда загинула місцева мешканка, ще троє людей - двоє чоловіків 42 і 60 років та 73-річна жінка - дістали осколкові поранення", - сказано в повідомленні.

Увечері того ж дня, близько 18:40, ворог здійснив артобстріл смт Велика Новосілка.

"Там осколкові поранення отримала 81-річна жінка. За попередніми даними, армія держави-агресора обстріляла населений пункт із артилерії", - зазначають прокурори.

У повідомленні йдеться, що всім постраждалим було надано першу допомогу.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.1,2 ст. 438 КК України).. 

Нагадаємо, раніше було оприлюднено страшні кадри наслідків російського обстрілу по Центральному ринку в Костянтинівці на Донеччині.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті