У Путіна хочуть спрямувати туристів до Криму через окуповані території півдня України. Кажуть, місцеві жителі будуть раді бачити їх  

Російських туристів, які застрягли в заторі на Керченському мосту на в'їзді в анексований Крим, хочуть перенаправити через окуповані території півдня України. Про це пишуть російські ЗМІ.

Зазначається, що ідею запропонував губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв. За його словами, для туристів буде "предметом гордості" проїхати "новими російськими територіями". 

"А для їхніх жителів також буде важливо, що через їхні території їдуть туристи і відпочивальники з усіх регіонів країни", - упевнений він, що жителі розорених російською окупацією регіонів порадіють за тих, хто їде на море. 

Путін цю пропозицію підтримав і доручив губернатору разом із МНС, МВС та іншими відомствами оцінити її "з усіх точок зору, але, звісно, використовувати всі можливості".

Затори на в'їзді на анексований півострів з'явилися через огляд автомобілів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті