У Пригожина повідомили, що Герасимов і Шойгу смертельно бояться ВДВ і генерала Теплинського

Глава генштабу РФ Валерій Герасимов і міністр оборони росії Сергій Шойгу продовжують розглядати російські ВДВ і генерала Михайла Теплинського, який ними командує, як особисту загрозу для себе. Про це повідомляє Телеграм-канал Пригожин 2023. 

У повідомленні цитується шифровка з генштабу РФ в угруповання "Дніпро", в якій пропонується провести "оцінку морально-політичного стану особового складу, організувати приховану перевірку офіцерів ВДВ",

"У зв'язку з випадками формування у особового складу ВДВ негативних політичних поглядів і настроїв, залучення до протестної публічної діяльності, спрямованої на дискредитацію керівництва ЗС, зниження керованості, наказую: провести оцінку морально-політичного стану особового складу, організувати приховану перевірку офіцерів, узяти на особливий контроль переміщення командирів з'єднань...", - ідеться в шифровці. 

Як повідомляють у Телеграм-каналі Пригожина, цим шифруванням із Генштабу поділився підписник, згадуючи, що за достовірність не ручаються, і зазначаючи, що "документ відображає те, що відбувається в армії РФ". 

"Зараз проводиться все те, що зазначено в шифровці. У частинах ВДВ працюють замполіти і фсбшники. Офіцери з ВДВ постійно на нервах, моральний стан у частинах ВДВ не дуже гарний, на адресу Герасимова і Шойгу лунає чимало "добрих" слів", - каже джерело. Увага до ВДВ пояснюється страхом Г. і Ш., що командувач ВДВ Теплинський може стати точкою кристалізації протесту в армії", - повідомляє джерело пригожинського Телеграм-каналу. 

Нагадаємо, в росії заборонили депутатам поїздки на війну без дозволу Шойгу або Герасимова. 

 

 

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті