У Покровську під час повторного удару рашистів загинув заступник начальника ГУ з реагування на надзвичайні ситуації Андрій Омельченко

Заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Андрій  Омельченко загинув під час повторного удару окупантів по житловому району Покровська. Про це 8 серпня повідомила пресслужба ДСЧС в Донецькій області.

"Вчора, під час ліквідації наслідків обстрілу у місті Покровськ, окупанти завдали повторний удар, внаслідок якого загинув заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Андрій Іванович Омельченко. Це непоправна втрата та горе для всієї родини рятувальників. Він завжди був першим під час ліквідацій пожеж і наслідків російського терору, оперативно і професійно керував особовим складом та мав чималий бойовий досвід...", - пишуть колеги.

Як повідомлялося, Кількість поранених від російської ракетної атаки по місту Покровськ Донецької області зросла до 81. Семеро людей загинули – п'ятеро цивільних, рятувальник та військовий.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті