У Павлограді затримано поліцейських-аферістів, які організовували побори на міських блокпостах

ДВБ затримав у Павлограді на Дніпропетровщині поліцейських, які займалися на блокпостах поборами з водіїв транспортних засобів за не притягнення до адмінвідповідальності. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції у Facebook 21 листопада.

"Встановлено, що поліцейські  під час перевірки автомобілів на блокпосту деяким водіям пропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння, при цьому використовували драгер, який не стояв на балансі у поліції та завжди показував перевищення допустимої норми", - зазначається у повідомленні.

У ДВБ додали, що поліцейські після пропонували водіям за гроші вирішити питання щодо не складання адміністративних протоколів за порушення ПДР. 

Оперативники ДВБ затримали одного зі зловмисників під час одержання хабаря у 17 000 гривень. 

"Під час обшуків у фігуранта правоохоронці вилучили більше 400 тисяч гривень, 6 тисяч доларів США. Встановлюється походження вилучених коштів", - додали у Департаменті.

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як повідомлялось раніше, ДБР затримало військовослужбовця на хабарі у 600 тисяч гривень за нарахування бойових виплат.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті