У Павлограді залишаються без електроенергії 12 тисяч споживачів - Міненерго

Станом на 19:00 12 лютого без електропостачання залишаються ще майже 12 тисяч споживачів у Павлограді та прилеглих районах Дніпропетровської області, які залишилися знеструмленими внаслідок нічної атаки БПЛА. Про це повідомило у Телеграм  Міністерство енергетики України.

"Тривають роботи з усунення наслідків атаки і відновлення стабільного електропостачання в регіоні", - йдеться у повідомленні.

За інформацією відомства, енергетикам вдалося заживити понад 40 тис. абонентів у Павлограді та прилеглих районах, знеструмлених через нічну атаку дронів.

Зокрема після отримання дозволу від військових уночі було під'єднано 24 тис. споживачів, оперативно заживлено за резервними схемами сім шахт та об'єкти промисловості, які теж були знеструмлені внаслідок атаки.

"Вдень енергетики підключили близько 17 тисяч знеструмлених абонентів", - зазначили в Міненерго.

Нагадаємо, в ніч на 12 лютого ворог знову завдав ударів БПЛА по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровщини, внаслідок чого постраждало обладнання однієї з підстанцій НЕК "Укренерго". У Павлоградському та Синельниківському районах Дніпропетровської області було частково знеструмлено промислових і приватних споживачів.

Як повідомлялося, внаслідок російського ракетного удару по Павлограду поранено жінку. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті