У парламенті Вірменії член правлячої фракції порадив путіну не відвідувати Єреван: заарештують

Депутат Національних зборів Вірменії від правлячої фракції Гагік Мелкоян порадив російському президентові путіну не відвідувати Вірменію — інакше влада країни буде змушена його заарештувати. Про це повідомляє Телеграм-канал RFI на русском.

«По-перше, Путін не приїде і Вірменія його не заарештує, йому краще залишитися у своїй країні. А що залишається нашій країні, якщо ми укладаємо ці угоди, то ми маємо виконувати свої зобов'язання», - заявив Мелконян.

У повідомленні нагадується, що 24 березня Конституційний суд Вірменії схвалив визнання Римського статуту Міжнародного кримінального суду. У МЗС РФ назвали дії Вірменії "абсолютно неприйнятними".

Влада Вірменії протягом останніх кількох місяців намагається дистанціюватися від росії. Так, на початку цього року уряд Вірменії відмовився брати участь у запланованих військових навчаннях у рамках ОДКБ.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті