У окупованому Енергодарі окупанти посилюють репресії проти працівників ЗАЕС, які відмовляються співпрацювати

У окупованому Енергодарі окупанти посилюють репресії проти працівників ЗАЕС, які відмовляються співпрацювати. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ 23 липня.

"У тимчасово захопленому місті Енергодар Запорізької області окупанти посили репресії проти працівників ЗАЕС, які відмовляються співпрацювати та укладати контракти з російською окупаційною адміністрацією. Натомість, українці продовжують чинити опір: не виходять на роботу, саботують виконання рішень окупаційної адміністрації тощо. В свою чергу, до таких працівників загарбники застосовують заходи психологічного та фізичного впливу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у Генштабі, співробітники росгравдії та фсб рф використовують залякування, погрози, шантаж, а також б'ють українських фахівців, відбирають в них готівку, кошти з банківських карток, вилучають мобільні телефони.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті