У Мирнограді на Донеччині військовий вбив трьох товаришів та застрелився – екснардеп

У Мирнограді Донецької області п`яний військовослужбовець розстріляв трьох товаришів по службі, після чого застрелився сам. Про це повідомив екснардеп Ігор Мосійчук у Telegram.

Мосійчук стверджує, що нападник перебував у стані алкогольного та, можливо, наркотичного сп’яніння.

"Близько 01.00, до Покровського РУП ГУНП в Донецькій області, надійшло повідомлення військовослужбовця... про те, що в місті Мирноград відбулася стрілянина між військовослужбовцями.

Першочерговими слідчими діями встановлено, що за вказаною адресою  дислокуються військовослужбовці... у кількості 9 військовослужбовців, де 4 військовослужбовці мешкали на першому поверсі, а 5 – на другому поверсі.

09.12.2023, близько 01.00, між 4-ма військовослужбовцями, які мешкали на першому поверсі, під час вживання алкогольних напоїв виник конфлікт, в ході якого один із військовослужбовців схопив автомат "Калашникова", який привів у бойовий стан та умисно здійснив прицільні постріли у трьох військовослужбовців.

Внаслідок здійснених пострілів військовослужбовці отримали проникаючі вогнепальні поранення різних частин тіла, від яких загинули. У подальшому стрілець, усвідомивши тяжкість вчиненого ним злочину... вчинив акт самогубства", – йдеться в повідомленні Мосійчука.

Зауважимо, що офіційного підтвердження цієї інформації немає. У поліції Донецької області поки не прокоментували заяву екснардепа.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті