У Мирнограді на Донеччині військовий вбив трьох товаришів та застрелився – екснардеп

У Мирнограді Донецької області п`яний військовослужбовець розстріляв трьох товаришів по службі, після чого застрелився сам. Про це повідомив екснардеп Ігор Мосійчук у Telegram.

Мосійчук стверджує, що нападник перебував у стані алкогольного та, можливо, наркотичного сп’яніння.

"Близько 01.00, до Покровського РУП ГУНП в Донецькій області, надійшло повідомлення військовослужбовця... про те, що в місті Мирноград відбулася стрілянина між військовослужбовцями.

Першочерговими слідчими діями встановлено, що за вказаною адресою  дислокуються військовослужбовці... у кількості 9 військовослужбовців, де 4 військовослужбовці мешкали на першому поверсі, а 5 – на другому поверсі.

09.12.2023, близько 01.00, між 4-ма військовослужбовцями, які мешкали на першому поверсі, під час вживання алкогольних напоїв виник конфлікт, в ході якого один із військовослужбовців схопив автомат "Калашникова", який привів у бойовий стан та умисно здійснив прицільні постріли у трьох військовослужбовців.

Внаслідок здійснених пострілів військовослужбовці отримали проникаючі вогнепальні поранення різних частин тіла, від яких загинули. У подальшому стрілець, усвідомивши тяжкість вчиненого ним злочину... вчинив акт самогубства", – йдеться в повідомленні Мосійчука.

Зауважимо, що офіційного підтвердження цієї інформації немає. У поліції Донецької області поки не прокоментували заяву екснардепа.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті