У Миколаївській області на вибухівці підірвалося два трактори - є поранений

У Миколаївській області на ворожих вибухових пристроях підірвалися два трактори. Про це 9 травня повідомила пресслужба ДСНС.

"У селі Висунськ під час земляних робіт у полі чоловік 1984 року народження наїхав трактором на невстановлений вибухонебезпечний предмет, що й спричинило вибух. Пошкоджень зазнала лише сільськогосподарська техніка", - повідомили рятувальники.

Такий самий інцидент стався і в полі між селами Любомирівка та Новогригорівка. На жаль, унаслідок вибуху чоловік 1969 року народження отримав мінно-вибухову травму. Наразі його госпіталізували.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські С-300 влучили по промпідприємству в Краматорську.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті