У Міноборони роз'яснили, хто з військових отримуватиме 100 тисяч гривень

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, хто з військовослужбовців претендуватиме на виплату 100 тисяч гривень. Відповідний допис чиновниця зробила у своєму телеграм-каналі 8 лютого.

За її твердженням, максимальну винагороду отримуватимуть ті військовослужбовці, хто виконував завдання на передовій.

"Виплата додаткової винагороди у разі виконання бойових (спеціальних) завдань на лінії бойового зіткнення з противником на глибину виконання бойових (спеціальних) завдань військовою частиною (підрозділом, у тому числі зведеним) першого ешелону оборони або наступу (контрнаступу, контратаки) до батальйону включно здійснюватиметься — в розмірі 100 000 гривень, а у разі виконання бойових (спеціальних) завдань згідно з бойовими наказами (розпорядженнями), пов’язаними із всебічним забезпеченням діючих угруповань військ (сил) Сил оборони держави безпосередньо в районах ведення воєнних (бойових) дій здійснюється — у розмірі 30 000 гривень (в розрахунку на місяць пропорційно часу виконання бойових (спеціальних) завдань)", - розповіла Маляр.

Як повідомлялося раніше, у Міноборони перезавантажать роботу антикорупційного управління

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті