У Міноборони підтвердили. що ЗСУ вже використовує далекобійні ракети Storm Shadow

Міністр оборони України Олексій Резніков 24 травня підтвердив, що ЗСУ вже застосовують ракети великої дальності Storm Shadow, які передала Велика Британія. Про це він заявив на спільному брифінгу з міністром оборони Великої Британії Беном Воллесом.

"У нас була можливість потиснути руки пілотам, які були навчені у Великій Британії і вже успішно застосовують зброю під назвою Storm Shadow", – заявив Резніков.

Варто зазначити, що дальність ураження цих ракет – до 300 кілометрів, що дозволить працювати по цілях на всій окупованій території, аж до Кримського мосту.

Нагадаємо, в окупованій Феодосії 24 травня пролунав вибух

Як повідомлялося, над Кримським мостом 24 травня помічено великий стовп густого диму.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті