У метро Києва чоловік розбив термінал ПриватБанку через випадковий переказ коштів на допомогу ЗСУ

У вестибюлі станції метро "Видубичі" чоловік пошкодив екран термінала ПриватБанку. Він бив його руками, бо розізлився. На порушника склали адмінпротокол та оштрафували. Про це йдеться у постанові Голосіївського районного суду Києва. 

Як повідомляється, 11.07.2023 року о 22:00 у вестибюлі станції метро "Видубичі" чоловік голосно та нецензурно лаявся та завдавав удар руками по екрану термінала "ПриватБанк". Він пошкодив екран та скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП.

На судовому засіданні чоловік визнав свою вину. Вказав, що в той день він через термінал "ПриватБанк" направив кошти адресату, а їх відправили на допомогу ЗСУ, після чого розізлився і почав бити руками по його екрану. За результатами тесту приладу Drager, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння - 1,59 проміле.

Чоловіка визнали винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Його оштрафували на 51 гривню. З нього також стягнуть на користь держави судовий збір - 536 гривень.

"Враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу правопорушника, який раніше до адміністративної відповідальності не притягувався, відсутність обставин, що обтяжують відповідальність, вважаю за необхідне накласти на нього стягнення у вигляді штрафу в межах санкції, передбаченої ст. 173 КУпАП", - вказали у суді.

Як повідомлялося, на Київщині підлітки розгромили вагон поїзда: поліція знайшла порушників. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті