У Мелітополі російські окупанти називають своїм досягненням "відкриття" пологового будинку, який Україна капітально відремонтувала і оснастила найкращим обладнанням  

У Мелітополі російські окупанти називають своїм досягненням "відкриття" пологового будинку, який ще до російського вторгнення був капітально відремонтований і оснащений найкращим обладнанням. Про це пише РІА "Мелітополь".

Рупором окупаційної пропаганди виступає призначений росіянами головлікар медичного закладу Анатолій Скиданюк. Він регулярно виступає в місцевих ЗМІ та розповідає, який сучасний "перинатальний центр" з 2023 року відкрився Мелітополі завдяки Росії.     

Насправді "відкритим" "перинатальним центром" є Мелітопольський пологовий будинок, капітальний ремонт та оснащення сучасним обладнанням якого було проведено у травні 2021 року. На ці цілі Європейський інвестиційний банк і місцевий бюджет виділили 63 мільйони гривень. Скиданюк, який тоді був головлікарем Мелітопольського пологового будинку, виступав у ЗМІ із заявами, що це найсучасніший в Україні медичний заклад, що жінки з усієї України та навіть з Ізраїлю хочуть народжувати саме тут. 

Після російської окупації Мелітополя колабораціоніст забув свої колишні слова і не втомлюється повторювати, що сучасний пологовий будинок цілком є заслугою загарбників.

 

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті