У Маріупольському районі пролунали вибухи, окупанти підняли в небо авіацію

У неділю, 12 березня, у Маріупольському районі були чутні вибухи, окупанти підняли в небо авіацію. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко з посиланням на групу Маріупольського спротиву у Telegram.

"Десь вдалі чутно звук, наче приліт.  Напрямок Новоазовськ - Сартана… Знову туди ж", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пізніше російські окупанти підняли в небо авіацію.

Як повідомлялося раніше, близько 20 вибухів було чутно у окупованому Маріуполі сьогодні, 10 березня.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті