У Львові ракетним ударом повністю знищено електропідстанцію

У Львові вранці 15 лютого ракетним ударом було знищено електропідстанцію, ще одна ракета влучила у землю між житловими багатоповерхівками. Про це повідомив у Телеграм очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, на заході України вранці 15 лютого збили 14 ракет, з яких 8 над Львівщиною. 

"Було влучання в електропідстанцію у Львові. Через це почалася пожежа на площі орієнтовно 150 квадратних метрів. Її гасили впродовж двох годин. Над цим працювали 29 вогнеборців, залучали 6 одиниць техніки.

Підстанція повністю знищена. Офісні приміщення, які живилися від неї, зараз отримують електроенергію від генераторів.

Інформації про загиблих та потерпілих на цьому обʼєкті станом на цю годину нема", - повідомив очільник ОВА. 

За словами Козицького, ше одна ракета влучила у землю між житловими багатоповерхівками.Вибуховою хвилею вибило вікна у близько 30 будинках на пʼяти вулицях. Пошкоджені автомобілі, які припаркували поруч. Загалом відомо про 3 постраждалих.

Нагадаємо, уранці 15 лютого над Україною було знищено 13 ракет різних типів з 26. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті