У Луганській області загинув переможець Кубка України з бодибілдингу

Поблизу Білогорівки на Луганщині загинув воїн ЗСУ, спортсмен і тренер Дмитро Підопригора. Про це повідомила Національна Федерація бодібілдингу України 3 лютого.

Зазаначається, що підрозділ Дмитра потрапив під мінометний обстріл російських загарбників.

У федерації розповіли, що Дмитро був майстром спорту з бодибілдингу. У 2021 році став переможцем Кубка України з бодибілдингу та фітнесу. Був володарем Відкритого Кубка Полтавської області, неодноразовим призером чемпіонатів України, на змаганнях Дмитро представляв місто Харків.

Національна Федерація бодибілдингу України висловила щирі співчуття родині загиблого спортсмена.

"У мирному житті ми всі знали Дмитра Підoпригору як позитивну, життєрадісну людину, гарного сім’янина, успішного спортсмена і тренера. Родина ФББУ висловлює щирі співчуття рідним та близьким Дмитра Підопригори. Дмитро назавжди залишиться в наших серцях як герой", – йдеться у повідомленні.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті