У Ленінградській області РФ слідом за Псковською і Новгородською відключать мобільний інтернет, це може бути пов'язано з атаками дронів ЗСУ

У Ленінградській області РФ відключать мобільний інтернет на кілька ночей. Про це з посиланням на місцевого оператора повідомило російське опозиційне видання "ASTRA" 27 січня.

"У Ленобласті анонсували нічні відключення мобільного інтернету до 31 січня. Слідом за Псковською і Новгородською областями мобільний інтернет 4G ночами буде недоступний у Ленінградській області. Влада обіцяє обмежити нічний інтернет у цих областях із 25 до 30 січня. Тимчасову відсутність зв'язку оператори пояснюють переналаштуванням частот мовлення, але від детальних коментарів журналістам їхні представники відмовляються", - ідеться в повідомленні. 

Видання зазначає, що, найімовірніше, відключення інтернету пов'язані з першою від початку повномасштабної війни атакою українських безпілотників на Ленобласть. Так, 18 січня БПЛА атакували "Петербурзький нафтовий термінал", а 21 січня успішно вразили термінал компанії "Новатек" у порту Усть-Луга.

"Наразі Санкт-Петербург - це найдальша точка, якої досягали безпілотники ЗСУ", - сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що атакований безпілотниками СБУ російський нафтовий термінал у Ленінградській області зупинив роботу.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті