У Києві - вже семеро постраждалих, у тому числі двоє вагітних жінок

Відомо вже про сімох постраждались внаслідок падіння уламків російської ракети в Києві 25 березня. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко в Телеграм.

"Семеро постраждалих. Двоє госпіталізованих, у ще п’ятьох - гостра реакція на стрес. Дані щодо загиблих не надходили. Інформація постійно оновлюється", - повідомив начальник КМВА.

Зокрема, він зазначає, що в жінки 33 роки закрита черепно-мозкова травма, забійні рани, вона госпіталізована до лікарні. У дівчини 16 років політравма, вона госпіталізована до клініки Охматдит. 

"Ще у трьох жінок, (зокрема, дві з них при надії) - гостра реакція на стрес", - додав Попко.

Раніше повідомлялось, що зафіксовано падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах Києва, пошкоджено багатоповерховий будинок в Печерському районі.

Раніше також повідомлялось, що над Києвом знищено дві балістичні ракети.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті