У Києві 3-4 червня відбудеться фестиваль "Стадіон культури"

У Києві 3 та 4 червня відбудеться перший з п’яти фестивалів серії «Стадіон Культури», яка поєднує в собі музикальну, культурну, соціальну та благодійну складові.

Фестиваль прийматиме Льодовий стадіон площею близько 13 000 кв.м. На головній сцені впродовж двох днів відбудуться виступи таких виконавців, як Олег Скрипка та гурт «Воплі Відоплясова», LATEXFAUNA, Cape Cod, учасник національного відбору на Євробачення-2022 – гурт «Our Atlantic», Denys Vnuk та інші.

На території фестивалю будуть розміщені розважальні зони для дітей та дорослих, зони відпочинку, а окремою частиною фестивалю стане проведення лекцій та клубів від фахівців з мистецтва, гастрономії, літератури, спорту та кіно.

На першому заході 3-4 червня «Стадіон Культури» разом з благодійною організацією «Район #1» допомагають закрити збір для відновлення оселі сім’ї військового Романа Голода з Чернігівської области, будинок якого зруйнований вщент.

Для українських військових при наданні оригіналу посвідчення учасника бойових дій вхід буде безкоштовним. 

Вартість вхідного квитка на один фестивальний день складає 200 грн онлайн, та 250 грн у касі в день заходу. Придбати квитки можна на сайтах Concert.ua та Ticketsbox.

Адреса «Стадіону Культури» – пр. Академіка Глушкова, 9. Найближча станція метро – «Іподром», яка працює як укриття під час повітряних тривог.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті