У Курахове будуть судити організовану групу осіб, яка налагодила збут метадону

У Курахове будуть судити організовану групу осіб, яка налагодила збут метадону. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у телеграм 19 березня.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чотирьох чоловіків, які у складі організованої групи здійснювали незаконне придбання, зберігання, перевезення та збут наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).

У лютому 2023 року 42-річний чоловік організував разом із трьома товаришами наркобізнес на території м. Курахового.

Усього за 9 місяців обвинувачені продали метадону на понад 1 млн грн. Вартість одного пакунка складала 900 грн за 0,25 г. У ході обшуків за місцями проживання «бізнес-партнерів» та в автомобілях вилучено наркотики, мобільні телефони й готівку – 313 тис. грн, 9,6 тис. доларів США та 3 тис. Євро. За клопотанням прокурорів вказані гроші передано в управління АРМА.

🏣Чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Максимальне покарання - 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті