У Кремінському хабі в Рівному отримали допомогу 900 переселенців з Луганщини

У Рівному 900 ВПО з Луганської області отримали допомогу в Кремінському хабі перед Великодніми святами. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 14 квітня.

"Протягом тижня у Рівненському гуманітарному хабі, яким опікується Кремінська громада, переселенці з Луганської області отримали 900 продуктових наборів", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що, крім того, перед Великоднем людям видали 330 кондитерських виробів, наданих Гощанською селищною радою.

Крім гуманітарної допомоги, ВПО надавалися різного роду консультації: медичні, юридичні, психологічні, з соціальний питань тощо.

Уточнюється, що Кремінський хаб працює за адресою: м. Рівне, вул. Фабрична, 20. Телефон: 095 820 97 42. "Гаряча лінія" Кремінського ЦНАПу: 095 820 71 24.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганщини, які мешкають у Львові, можуть отримати дитяче харчування.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті