У Краматорську внаслідок ракетного удару загинуло 3 особи, травмовано 18 - ДСНС

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Краматорську загинуло 3 особи, ще 18 отримали травми. Про це повідомляє ДСНС України у Телеграм 2 лютого. 

"Станом на 07:00 2 лютого внаслідок обстрілу підрозділами ДСНС деблоковано тіла 3 загиблих осіб та 2 особи врятовано. Травмовано 18 осіб (з них 8 осіб госпіталізовано)", - йдеться в повідомленні. .

У ДСНС також повідомили, що внаслідок ракетного удару було зруйновано з 4-го по 1-й поверхи чотириповерхового житлового будинку в межах одного під'їзду з подальшим загоранням припаркованих автомобілів. 

"Загорання автомобілів ліквідовано. Розгорнуто пункт обігріву ДСНС.. До рятувальних робіт залучено 183 особи та 18 од. техніки, з них від ДСНС 60 осіб та 11 од. техніки (в т. ч. мобільно-оперативна група ГУ ДСНС)", - зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, увечері 1 лютого російські окупанти вдарили ракетою по житловому будинку, розташованому в центрі Краматорська, і повністю його зруйнували. 

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті