У Координаційному штабі заявили, що можливість обміну "всіх на всіх" сильно зросла

Можливість проведення обміну полоненими між Україною та росією за формулою "всіх на всіх" значно збільшилася. Про це 19 травня в Telegram повідомили представники Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

"Сьогодні він більш реальний, ніж, наприклад, три місяці тому. Це залежить і від успіхів контрнаступу, і від поповнення нашого обмінного фонду", - сказав секретар Робочої групи із взаємодії зі ЗМІ та родичами захисників Координаційного штабу Богдан Охріменко.

З такою заявою він виступив під час зустрічі з родинами військовослужбовців 503-го окремого батальйону морської піхоти. Під час неї обговорювався якраз такий формат обміну.

Крім того, рідні зазначили, що збільшилася кількість підтверджень полону росією через Міжнародний комітет Червоного Хреста. Представник штабу зазначив, що нинішній МКЧХ значно ефективніший, ніж на початку повномасштабного вторгнення, його роль дуже важлива.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Данілов заявив, що тривають дуже важкі переговори про обмін "всіх на всіх".

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті