У Повітряних силах ЗСУ запевнили, що росія не буде сотнями літаків атакувати Україну 24 лютого

У річницю російського вторгнення в Україну 24 лютого не буде масованої атаки ворога сотнями літаків. Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, - пише "НВ".

«Багато експертів говорять про якісь сотні літаків. Не буде такого. Так ніхто не воює, це не Друга світова війна. Зараз існує високоточна зброя», - сказав він.

Він пояснив, що на російських аеродромах знаходиться приблизно таке ж угруповання авіації ворога, як і на початку повномасштабного вторгнення, оскільки росіяни доповнюють втрачену техніку.

«Якщо говорити про масовану атаку на Київ сотнями літаків, то це з іншої опери. Зрозуміло, що такого не буде»,— заявив Ігнат.

Спікер додав, що українську протиповітряну оборону посилено сучасними західними комплексами і «легкої прогулянки в українському небі ніхто не дасть».

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті