У Хмельницькій області збільшилася кількість постраждалих від нічної атаки дронів

Унаслідок нічної атаки дронами-камікадзе на місто Славута Хмельницької області постраждали 18 людей, двоє з них у важкому стані в реанімації. Про це повідомив мер міста Василь Сидор в ефірі загальнонаціонального телемарафону 25 жовтня.

"Станом на зараз у нас 18 постраждалих, двоє з них у важкому стані в реанімації... Усе це цивільні люди", - сказав він.

Як зазначив мер, "пошкоджень дуже багато: пошкоджено всі об'єкти освіти - це 28 об'єктів, у них різний рівень пошкоджень. Також пошкоджено лікарню, промпідприємства, понад 300 багатоповерхових будинків і приватний сектор".

За словами мера, наразі триває аналіз ситуації та збір даних для надання першої допомоги постраждалим від атаки людям і першочергового ремонту пошкоджених об'єктів, зокрема об'єктів охорони здоров'я та дитячих садочків.

Нагадаємо, раніше перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомляв про 16 постраждалих

Як повідомлялося, російські війська завдали ударів дронами-камікадзе типу Шахед по місту Славута Хмельницької області в ніч на 25 жовтня.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті