У Херсоні під російським обстрілом загинув 11-річний хлопчик, ще 14 людей поранено

У Херсоні під російським обстрілом загинув 11-річний хлопчик, ще 14 людей поранено. Про це вранці 1 січня повідомив у Телеграм голова міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу, на жаль, загинув одинадцятирічний хлопчик, ще 14 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості, серед них одна дитина. Всім травмованим надана медична допомога", - повідомив голова МВА.

За його словами, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу ворогом було обстріляно 25 разів, російський ворог використав для цього 130 снарядів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Придніпровському та Садовому.

Голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Телеграм, що за минулу добу противник здійснив 123 обстріли Херсонщини, випустивши 565 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації, з них - 1 ракетний.

"Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; медичну установу, заклад освіти, об'єкт критичної інфраструктури, автозаправну станцію, автоцентр та базу у Херсоні; об'єкти критичної інфраструктури у Херсонському районі; пункт незламності та навчальний заклад у Бериславському районі", - констатував голова ОВА.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті