Прокурорка, її чоловік і троє їхніх дітей згоріли живцем вдома через російський обстріл Харкова: для ідентифікації їхніх тіл проводять ДНК-експертизу

В одному з будинків Харкова згоріла родина з п'яти людей - подружжя та троє синів, наразі для іентифікації тіл роблять ДНК експертизу. Про це повідомили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов на Національная поліція України в Телеграм 10 лютого.

"В одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з 5 людей: чоловік з дружиною та троє їхніх дітей (семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики)", - написав Синєгубов. 

"Харків. На фото - матір загиблого внаслідок удару чоловіка. Вона втратила сина, невістку та трьох маленьких онуків. Відранку жінка на місці трагедії та вже здала аналіз для ДНК-дослідження. Це важливо, адже тільки так ми зможемо стовідсотково сказати, чиї саме тіла дістали з будинку. Всі вони дуже обгорілі", - повідомила Нацполіція, розмістивши фото матері загиблого.

Зазначається, що слідчі вже відшукали рідного брата 35-річної жінки. Для родичів це страшний удар, брат також здав свої зразки, щоби допомогти в точній ідентифікації. Відібрали ДНК і у сина загиблого подружжя. Ідентифіковуватимуть тіла за допомогою ДНК-апарату ANDE та молекулярно-генетичної експертизи.

"Родичі загиблої сімʼї розповіли, що вже пізніше побачили, що майже весь час між першим та другим вибухами родина була на зв'язку. І чоловік, і дружина намагалися з кимось зв'язатися. Потім зв'язок з ними зник", - пише також Нацполіція.

Як уточнює ТСН, мова йде про родину 35-річної прокурорки Ольги Путятіної.

"Внаслідок цинічної атаки держави-агресора по Харкову загинула прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Путятіна Ольга Сергіївна, її чоловік та троє їх синів. Старшому Олексію було 7 років, середньому Михайлу ' майже 4. Найменший - Павло, йому було лише 10 місяців. Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Ользі Сергіївні було 35 років. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року. На цей час перебувала у декретній відпустці", - пише ТСН.

Раніше повідомлялось, що в Харкові внаслідок ударів окупантів загинуло семеро людей, у тому числі троє дітей.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті