У Харкові після ракетного удару по житловому будинку 1 особа загинула, 3 отримали поранення. Ведуться рятувальні роботи

Одна людина загинула внаслідок обстрілу рашистами Київського району Харкова ввечері 29 січня, троє людей отримали поранення. Про це заявив "Суспільному" голова Харківської ОВА Олег Синегубов. 

"Трьох поранених у стані середньої тяжкості доставлено до лікарні", - сказав Синегубов. 

За його словами, під завалами могла знаходитися як мінімум одна людина.

"Це літня жінка. Вона перебувала безпосередньо у квартирі, яка зруйнована, в яку прийшовся ракетний удар. Члени її родини наразі врятовані, а цю жінку зараз ще шукаємо" ", - сказав Синегубов.

Він повідомив, що на місці обстрілу було виявлено уламки ракети С-300.

"Зруйнований четвертий поверх. Будинок старий. Ми розуміємо, що квартири на другому та третьому поверсі також дуже сильно постраждали. Увесь під'їзд уже не придатний для проживання наразі. Будинок знеструмлений, від'єднаний від газо- та водопостачання", - повідомив Синегубов.

За словами заступника начальника ДСНС Харківщини Анатолія Торяника, внаслідок ракетного удару загинула жінка похилого віку.

"Дерев'яний старий будинок. Жодних військових тут не було. За результатами опитування всіх мешканців, на даний час інформації про ще поранених чи загиблих — немає. Але ми будемо перевіряти ", — сказав Торяник.

Нагадаємо, увечері 29 січня рашисти поцілили ракетою по житловому будинку у Київському районі Харкова, внаслідок чого виникла пожежа. 

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті