У ГУР відреагували на оголошення Буданова у розшук в РФ

У Головному управлінні розвідки (ГУР) відреагували на те, що в РФ оголосили в розшук очільника відомства Кирила Буданова. Відповідний коментар дав представник Андрій Юсов для LIGA.net 14 грудня.

"Це підтримка пропаганди. Буданов має цілу колекцію подібних ідіотських рішень. Це черговий показник ефективної роботи розвідки та Буданова особисто. Головне рішення попереду - це рішення міжнародного трибуналу щодо дій російських воєнних злочинців", - сказав Юсов.

Він закликав не шукати логіки у діях російських "правоохоронців".

Раніше повідомлялось, що окупанти вирішили оголосити в розшук Буданова.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті