У ГУР назвали стрілянину у "Крокусі" свідомою провокацією російських спецслужб

В Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що нинішній теракт у ТЦ Crocus City у Підмосков'ї є свідомою провокацією режиму путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. Про це заявив представник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі "Українській правді".

"Це свідома провокація спецслужб Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. Кремлівський тиран з цього починав свою кар'єру і такими ж злочинами проти власних громадян хоче її завершити"., - заявив Юсов.

Нагадаємо, увечері 22 березня у місті Красногорськ Московської області в концертному залі "Крокус Сіті Хол" перед концертом гурту "Пікнік" озброєні люди в камуфляжі відкрили стрілянину. Попердньо повідомлялося, що загинули 40 людей, постраждали понад 100

Влада РФ заявила, що кількість загиблих і поранених наразі невідома. Квитки на концерт були розкуплені, в залі могли перебувати понад 2 тисячі осіб. Внаслідок вибуху гранати в будівлі пожежа, почав руйнуватися дах.

Раніше  ппосольство США у росії та МЗС Британії попередили про можливі теракти в Москві.

Також нагадаємо, аналітик  Сергій Гармаш заявив, що теракти в Москві Кремль може використовувати як привід для введення військового стану або чергової хвилі мобілізації в РФ

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті